Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Klassieke espagnolet Zwart complete set
Kapstokhaak barok 145mm - Roest, Zwart of Tinkleur

Knopje zwart 38mm franse lelie
Deurklopper Zwart

WC sluiting stift met knop in zwart
Deurknop zwart poedercoating 71mm


Deurkruk (paar) klassiek gietijzer + deurplaten langschild zwart


  • Model: 2DK9071


Set van twee deurkrukken in zwart met deurplaten langschild - Twee klassiek deurkrukken gemaakt van gietijzer in de kleur zwart. De deurkruk heeft een lengte van 145mm en komt ongeveer 78mm naar voren. De klassieke, zwarte deurplaten hebben een totale hoogte van 260mm.

De deurkruk wordt geleverd met twee rozetten en de benodigde schroefjes in dezelfde kleur. De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm meegeleverd.

De deurkruk kan geleverd worden met een sleutelgat op 72mm afstand vanaf het hart van de kruk, een gat voor een WC-stift op 63mm afstand vanaf het hart van de kruk of zonder extra gat.

Naast de standaard opties kunt u ook kiezen voor een afwijkende afstand van het sleutelgat. Bij het afwijkende sleutelgat gelieve aan te geven wat de afstand tussen het hart van het krukgat en en hart van het ronde gat in het sleutelgat moet zijn. !!De op maat gemaakte sets deurkrukken met afwijkende sleutelgaten zijn niet te ruilen of retourneren!

Bij het monteren van een halve set is in veel gevallen een speciale pen nodig om de kruk te kunnen monteren. Het type pen is afhankelijk van de situatie en wordt niet standaard meegeleverd.Prijs:  Prijs (vanaf): 44.90EUR Maak uw keuze:Kleur


Aan winkelwagen toevoegen: