Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

WC sluiting in o.a. brons antiek, blinkend of geborsteld nikkel
Loopslot wit 8mm links/rechts

Slot met sleutel 55mm wit 8mm links/rechts
WC-sluiting brons antiek, geborsteld nikkel, chroom

Cilinderslot 55mm wit 8mm links/rechts
Raamkruk ton model kort blinkend nikkel met ebbenhout draaikiep


Deurkruk (paar) Ton Model kort blinkend Nikkel+opdekdeurplaten


  • Model: 992BN956


Deurkruk (paar) Ton Model kort deurplaat kortschild blinkend nikkel voor opdekdeuren 172mm - Deurkrukken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking en zwart ebbenhouten tussenstukken.

De plaat heeft een hoogte van 17,2 cm, een breedte van 42mm en een dikte van 4mm. Het kortschild is gemaakt van massief gegoten messing in blinkend nikkelen kleur en is niet hol aan de achterkant. De deurplaat heeft een gat van 15mm. Ook is deze deurplaat te bestellen in brons antiek, blinkend chroom en geborsteld nikkel.

Deze deurplaat heeft standaard afmetingen voor het vervangen van bestaand standaard deurbeslag bij opdekdeuren zonder dat er geschilderd of geboord hoeft te worden. De deurplaat is net iets hoger en breder dan de standaard platen zodat eventuele kleurverschillen of schilderrandjes achter de plaat wegvallen. De hart op hart afstand van de twee bevestigingsgaten is 98mm en de afstand van het hart van het krukgat en het bovenste bevestigingsgat is 22mm.

Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart ebben-hout. Dit Tonmodel is iets slanker van vorm dan het grotere model en staat iets dichter op de deur zoals de modellen vroeger waren. De totale lengte van de deurkruk is 110mm en de kruk komt in totaal ongeveer 55mm naar voren. De dikte van het ebbenhout is 19mm in het midden en de dikte van de hals van de kruk is ongeveer 14,5mm.

Voor sleutelgaten, cilindergaten en WC sluitingen zijn de kortschilden ook te kiezen met standaard gaten. De afstanden van deze gaten zijn gemeten van het hard van het krukgat en het hart van het sleutel-, cilinder- of  WCgat (15mm). Het sleutelgat 55mm is zowel voor 55mm als 56mm te gebruiken.

Deze deurplaat wordt geleverd met twee patentbouten in dezelfde kleur voor de bevestiging.


Prijs:  71.40EUR Maak uw keuze:Kleur

Uitverkocht