Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

WC sluiting in o.a. brons antiek, blinkend of geborsteld nikkel
Raamkruk ton model kort geborsteld nikkel + ebbenhout draaikiep

Loopslot wit 8mm links/rechts
WC-sluiting brons antiek, geborsteld nikkel, chroom

Raamgreep ton-model 104mm geborsteld nikkel - ebben hout
Cilinderslot 55mm wit 8mm links/rechts


Deurkruk (paar) Ton Model kort geborsteld Nikkel+opdekdeurplaten


  • Model: 992GN956


Deurkruk (paar) Ton Model kort deurplaat kortschild geborsteld nikkel voor opdekdeuren 172mm - Deurkrukken gemaakt van massief messing met een geborsteld nikkelen afwerking.

De plaat heeft een hoogte van 17,2 cm, een breedte van 42mm en een dikte van 4mm. Het kortschild is gemaakt van massief gegoten messing in geborsteld nikkelen kleur en is niet hol aan de achterkant. De deurplaat heeft een gat van 15mm. Ook is deze deurplaat te bestellen in brons antiek, blinkend chroom en blinkend nikkel.

Deze deurplaat heeft standaard afmetingen voor het vervangen van bestaand standaard deurbeslag bij opdekdeuren zonder dat er geschilderd of geboord hoeft te worden. De deurplaat is net iets hoger en breder dan de standaard platen zodat eventuele kleurverschillen of schilderrandjes achter de plaat wegvallen. De hart op hart afstand van de twee bevestigingsgaten is 98mm en de afstand van het hart van het krukgat en het bovenste bevestigingsgat is 22mm.

Voor sleutelgaten, cilindergaten en WC sluitingen zijn de kortschilden ook te kiezen met standaard gaten. De afstanden van deze gaten zijn gemeten van het hard van het krukgat en het hart van het sleutel-, cilinder- of  WCgat (15mm). Het sleutelgat 55mm is zowel voor 55mm als 56mm te gebruiken.

Deze deurplaat wordt geleverd met twee patentbouten in dezelfde kleur voor de bevestiging.


Prijs:  71.40EUR Maak uw keuze:Kleur

Uitverkocht