Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

WC sluiting blinkend nikkel, geborsteld nikkel of brons antiek
Raamkruk ton model blinkend nikkel met zwart ebbenhout draaikiep

Greep 96mm nikkel met zwart ebbenhout
WC-sluiting brons antiek, geborsteld nikkel, chroom

Loopslot wit 8mm links/rechts
Raamgreep ton-model 104mm nikkel/geborsteld nikkel - ebben hout


Deurkruk (paar) Ton Model Nikkel + deurplaten voor opdekdeur


  • Model: 967BN956


Deurkruk (paar) Ton Model deurplaat kortschild blinkend nikkel voor opdekdeuren 172mm - Deurkrukken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking.

De plaat heeft een hoogte van 17,2 cm, een breedte van 42mm en een dikte van 4mm. Het kortschild is gemaakt van massief gegoten messing in blinkend nikkelen kleur en is niet hol aan de achterkant. De deurplaat heeft een gat van 15mm. Ook is deze deurplaat te bestellen in brons antiek, blinkend chroom en geborsteld nikkel.

Deze deurplaat heeft standaard afmetingen voor het vervangen van bestaand standaard deurbeslag bij opdekdeuren zonder dat er geschilderd of geboord hoeft te worden. De deurplaat is net iets hoger en breder dan de standaard platen zodat eventuele kleurverschillen of schilderrandjes achter de plaat wegvallen. De hart op hart afstand van de twee bevestigingsgaten is 98mm en de afstand van het hart van het krukgat en het bovenste bevestigingsgat is 22mm.

Voor sleutelgaten, cilindergaten en WC sluitingen zijn de kortschilden ook te kiezen met standaard gaten. De afstanden van deze gaten zijn gemeten van het hard van het krukgat en het hart van het sleutel-, cilinder- of  WCgat (15mm). Het sleutelgat 55mm is zowel voor 55mm als 56mm te gebruiken. Bij de plaat met een gat voor de wc sluiting wordt standaard geen pen geleverd om de deur op slot te doen. Deze kan los besteld worden bij de wc sluitingen of gekozen worden bij de bijpassende producten.

Deze deurplaat wordt geleverd met twee patentbouten in dezelfde kleur voor de bevestiging.


Prijs:  72.40EUR Maak uw keuze:Kleur


Uitverkocht