Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Deurklinken (paar) roest of brons antiek.
Deurklinken (paar) brons antiek met zwart porselein

Deurklinken (paar) brons antiek met zwart porselein.
Deurklinken (paar) brons antiek met antiek wit porselein.

Deurklinken (paar) brons antiek met wit porselein.
Deurkruk/deurknop (paar) Brons antiek met deurrozet


Deurplaat kortschild brons antiek 172mm per stuk


  • Model: 9DP1159


Deurplaat kortschild brons antiek 172mm - Deze plaat heeft een hoogte van 17,2 cm, een breedte van 43mm en een dikte van 4mm. Het kortschild is gemaakt van massief gegoten messing in brons antieke kleur en is niet hol aan de achterkant. De deurplaat heeft een gat van 15mm. Ook is deze deurplaat te bestellen in blinkend nikkel, blinkend chroom, geborsteld nikkel en messing polijst.

Deze deurplaat heeft standaard afmetingen voor het vervangen van bestaand standaard deurbeslag zonder dat er geschilderd of geboord hoeft te worden. De deurplaat is net iets hoger en breder dan de standaard platen zodat eventuele kleurverschillen of schilderrandjes achter de plaat wegvallen. De hart op hart afstand van de twee bevestigingsgaten is 145mm en de afstand van het hart van het krukgat en het bovenste bevestigingsgat is 45mm.

Deze deurplaat is geschikt voor alle deurkrukken op de site zonder rozetten of waar de optie met of zonder rozetten is (dit geldt niet voor de deurkrukken met alleen de keuze wel of niet cilinder- en sleutelrozetten!).

Voor sleutelgaten, cilindergaten en WC sluitingen zijn de kortschilden ook te kiezen met standaard gaten. De afstanden van deze gaten zijn gemeten van het hard van het krukgat en het hart van het sleutel-, cilinder- of WCgat. Het sleutelgat 55mm is zowel voor 55mm als 56mm te gebruiken.

Let op! De deurplaten gaan per stuk en de deurkrukken per paar. Voor een paar deurkrukken zijn er meestal twee deurplaten nodig. Deze deurplaat wordt geleverd met twee patentbouten in dezelfde kleur voor de bevestiging. Per twee deurplaten worden er twee patentbouten geleverd.Prijs:  Prijs (vanaf): 16.90EUR Maak uw keuze:Kleur
Aan winkelwagen toevoegen: