Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Deurkruk industieel (paar) roest 130mm met geveerde rozetten
Hangrollen set voor schuifdeuren 90mm roest per twee zs


Hangrollen set voor schuifdeuren 105mm roest per twee zs


  • Model: 2SD2794-roest-x2


Hangrollen voor schuifdeuren 105mm roest per twee - Hangrollen voor een schuifdeur tot 150 kilogram per twee rollen (75 kg. per rol).

De beugel is gemaakt van 8.5mm dik ijzer, is 40mm breed en 465mm hoog. De beugel heeft 4 gaten met een diameter van 10,5mm en een vestelbare pin om uitlopen van de rollen te voorkomen. De rollen zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer, hebben een diameter van 105mm en zijn kogelgelagerd. Het loopvlak van het wiel is 10,5mm breed en de totale breedte van het wieltje is 22mm. De hangrollen kunnen op een strip of U-profiel van 10mm dik gebruikt worden met een hoogte van 40-60mm.

Om de schuifdeur recht te laten lopen raden we een ondergeleider aan. Indien de deur maximaal de breedte van de deur heen en weer gaat, dan kan de geleiderrails in de deur verwerkt worden en indien de deur meer heen en weer gaat, dan raden we een geleiderrails aan in de vloer.

De set hangrollen wordt zonder schroeven geleverd daar de ophanging kan verschillen per deur (bouten of schroeven).

! De levertijd kan, afhankelijk van de beschikbare voorraad, enkele dagen tot drie weken bedragen. Voor een tijdsindicatie kunt u per email contact opnemen.


Prijs:  214.90EUR Aan winkelwagen toevoegen: