Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Knop klassiek ovaal Brons antiek 47mm
Deurklink brons antiek antiek wit porselein met rozetten (paar)

Deurgreep brons antiek 240mm
Scharnier brons antiek 75x76mm met sierkop voor buiten (massief)

Deurklinken (paar) brons antiek zwart porselein + rozetten 738
Deurgreep brons antiek 190mm


Klassieke espagnolet Brons Antiek complete set


  • Model: 9ES1415


Klassieke Espagnoletsluiting in de kleur brons antiek met een totale maximale stanglengte (in twee delen) van 2500mm (ook andere/kortere lengtes te krijgen). Deze pompespagnolet is gemaakt van massief messing (zowel de stangen als de sluiting) en wordt gebruikt voor het sluiten van dubbele ramen of deuren. De totale breedte van het pompgedeelte is 43mm en de hoogte is 186mm (zonder de hefboom). Dit klassieke model wordt geleverd met zes geleiders, twee stangen, brons antieke schroefjes en het pompmechanisme. De twee eindgeleiders bij naar buiten openslaande ramen of deuren zijn anders dan afgebeeld.

Deze raamsluiting wordt geleverd met de bevestigingsmaterialen en de benodigde onderdelen om de stangen te begeleiden. De bijgeleverde stangen zijn gemaakt van massief messing staf met een diameter van 14 milimeter. De totale lengte van de twee stangen samen kan tot maximaal 2500mm gekozen worden (de standaard lengte van de stangen is 1.10 & 1.30 meter)!

Voor de stangen is de richtlijn om de totale hoogte van de binnenkant van het deur- of raamstijl minus 3,5 cm te nemen als totale lengte of de totale totale hoogte waarbij u een marge van 3,5 cm. heeft om de stangen ter plekke nog op maat te maken.Prijs:  192.90EUR Maak uw keuze:Aan winkelwagen toevoegen: