Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Rozet voor profiel-cilindersloten veiligheidsbeslag zwart
Huisnummer zwart cijfer 0-9 100mm

Voordeurknop rond 73mm zwart
Huisnummer roest of zwart cijfer 0-9 40mm zs


Letter zwart, roest of tinkleur A-Z,@,& en - 40mm zs


  • Model: 9HL9604


Letters 40mm met de keuze A tot en met Z, het '&' teken, het ' @ ' teken en een streepje '-' in poedercoating zwart, roestkleur of tinkleur. De hoogte van de cijfers is 40mm. De letters kunnen gelijmd worden of blind met een boutje aan de achterkant vastgezet worden. De boutjes worden niet meegeleverd.

U kunt hieronder uw gewenste tekst invoeren in de invoerbalk bij de tekst 'Letters/tekst'. Er worden dan automatisch het aantal letters afgerekend (bijvoorbeeld 'thijs' geeft vijf letters).

!Let op: De roestkleur behoeft goed onderhoud (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak) om de letters mooi te houden en te voorkomen dat ze gaan teveel verder roesten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben. De zwarte afwerking is beter weerbestendig mits de afwerkingslaag in takt blijft.

!Let op: De tinkleur raden we af buiten te gebruiken. Deze afwerking gaat buiten onvermijdelijk roesten.Prijs:  Prijs (vanaf): 2.90EUR Maak uw keuze:

( -2.90EUR )
Prijs per letter: 2.90EUR


Kleur


Aan winkelwagen toevoegen: