Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Huisnummer roest letter A-Z , &, @ en - 100mm
Duimscharnier zwart 325mm duimgeheng voor poort of luik zs

Brievenbus geveerd zwart op messing
Huisnummer zwart cijfer 0-9 100mm

Deurknop zwart poedercoating 71mm
IndustriŽle deurgreep vierkant robuust 205mm zwart


Letters tinkleur, zwart of roestkleur A-Z, &, @, - 50mm


  • Model: 7LE5457


Letters tinkleur, zwart of roestkleur A-Z, &, @, - 50mm -†Letters†met de keuze†A tot en met Z, @, & en - gemaakt van gietijzer in tinkleur, zwart of roestkleur. De hoogte van de†letters is 50mm. De letters kunnen aan de voorzijde met twee schroefjes vastgezet worden met de schroefjes die†meegeleverd worden. Er worden standaard schroefjes meegeleverd voor montage op hout. Bij montage in steen kunnen langere schroeven nodig zijn welke niet meegeleverd zijn. Er kan gekozen worden uit de letters A tot en met Z, het teken ' @ ', het teken '&' en†een streepje/mintekentje '-'.


U kunt hieronder uw gewenste†tekst invoeren in de invoerbalk bij de tekst 'letters/tekst'. Er worden dan automatisch het aantal cijfers afgerekend (bijvoorbeeld†thijs geeft vijf letters).

!Let op:†De roestkleur behoeft goed onderhoud (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak) om de†cijfers†mooi te houden en te voorkomen dat ze gaan teveel verder roesten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben (en niet een gekleurde poedercoating zoals zwart).

!Let op:†De tinkleur raden we af buiten te gebruiken. Deze afwerking gaat buiten onvermijdelijk roesten. Voor buiten raden we als alternatief de zilver antieke afwerking aan welke ook bij de cijfers te vinden zijn.Prijs:  Prijs (vanaf): 3.90EUR Maak uw keuze:

( -3.90EUR )
Prijs per letter: 3.90EUR


Kleur


Aan winkelwagen toevoegen: