Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Deurkrukken tonmodel kort nikkel/ebben met krukrozetten (paar)
Deurkruk ton-model (paar) nikkel en ebben-hout met krukrozetten

Greep 96mm nikkel met zwart ebbenhout
Schuifespagnolet Tonmodel Blinkend nikkel met stangen

Raamsluiting Rechts ton-model nikkel/geborsteld nikkel-ebbenhout
Deurstopper Blinkend chroom 20mm


WC sluiting vrij-bezet blinkend nikkel - inlaat/bocht


  • Model: 8WC6462


WC sluiting vrij-bezet blinkend nikkel - WC-sluiting van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking. Deze jaren '30 sluiting kan worden gebruikt voor WC-deuren die naar buiten opengaan en is zowel links als rechts te gebruiken.

De achterplaat van de overslag is 70mm breed en 50mm hoog. Het vrij bezet gedeelte heeft een diameter van 60mm en een totale hoogte van 80mm.

De WC sluiting met toiletoverslag wordt geleverd met de benodigde schroefjes, een vrij bezet plaatje, inlaat plaatje en pen van 8mm.

Deze WC sluiting werd oorspronkelijk los boven de deurkruk geplaatst waarbij de overslag de deur op slot zet. De pen kan door een gat in de deur zonder slot geplaatst worden waarbij de pen door de deur alleen het vrij/bezet plaatje laat draaien.

Deze WC sluiting is eventueel ook geschikt om te gebruiken met een WC slot in de deur, echter dient dit slot wel 180 graden te kunnen draaien en voldoende afstand te hebben van de deurkruk zodat de overslag er niet tegenaan komt (minimaal 60mm vanaf het hart van het WC gat; wat meestal niet het geval is bij standaard vaste WC sloten).Prijs:  Prijs (vanaf): 34.90EUR Maak uw keuze:

Aan winkelwagen toevoegen: