Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Deurkruk (paar) ton-model geborsteld chroom met bakeliet
Sleutelrozet 38 mm ton-model met sleutelgat geborsteld Chroom

Huisnummer geborsteld chroom cijfer 0-9 100mm
Rozet 38 mm voor cilinderslot ton-model geborsteld chroom

Deurknop geborsteld chroom 70mm
Greep RVS 160, 192, 224, 256, 288 of 320mm


WC sluiting vrij-bezet geborsteld chroom - inlaat/bocht


  • Model: 8WC4462


WC sluiting vrij-bezet geborsteld chroom- WC sluiting van massief messing met een geborsteld chromen afwerking. Deze jaren '30 sluiting kan worden gebruikt voor WC-deuren die naar buiten opengaan en is zowel links als rechts te gebruiken.

Geborsteld chroom is uitstekend geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

De achterplaat van de overslag is 70mm breed en 50mm hoog. Het vrij bezet gedeelte heeft een diameter van 60mm en een totale hoogte van 80mm.

De WC sluiting met toiletoverslag wordt geleverd met de benodigde schroefjes in nikkel, een vrij bezet plaatje, inlaat plaatje en pen van 8mm.

Deze WC sluiting werd oorspronkelijk los boven de deurkruk geplaatst waarbij de overslag de deur op slot zet. De pen kan door een gat in de deur zonder slot geplaatst worden waarbij de pen door de deur alleen het vrij/bezet plaatje laat draaien.

Deze WC sluiting is eventueel ook geschikt om te gebruiken met een WC slot in de deur, echter dient dit slot wel 180 graden te kunnen draaien en voldoende afstand te hebben van de deurkruk zodat de overslag er niet tegenaan komt (minimaal 60mm vanaf het hart van het WC gat; wat meestal niet het geval is bij standaard vaste WC sloten).Prijs:  Prijs (vanaf): 34.90EUR Maak uw keuze:

Aan winkelwagen toevoegen: