Deurknop voordeur brons antiek, roest of zwart rond 73mm

Op voorraad
SKU
7VK1012-3
€ 37,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurknop voordeur brons antiek, roest of zwart rond 73mm. Deurknop met een klassieke, ronde vorm in de kleur brons antiek (ook in roestkleur en zwart). Deze knop kan op bijvoorbeeld een voordeur (niet draaibaar) gebruikt worden. Door de klassieke vorm past deze voordeurknop heel goed op oude voordeuren en op een traditionele stijl voorgevel.

Afmetingen van de deurknop voordeur brons antiek, roest of zwart rond 73mm

De knop heeft een diameter van 73mm en is in totaal 87mm hoog. De achterplaat heeft een diameter van 81mm. Op de achterplaat is een pinnetje gemaakt om het draaien van de knop tegen te gaan. De knop wordt vastgezet met een M10 bout door de deur heen. en wordt geleverd met de bijbehorende bout voor de bevestiging. Bij het monteren kan de bout verzonken worden in de deur aan de binnenzijde. Daarnaast kan gekozen worden om een afdekplaatje te gebruiken om de bout aan de binnenzijde af te dekken (niet meegeleverd).

Afwerking roest buiten van de deurknop voordeur rond 73mm

!Let op: De roestkleur heeft goed onderhoud nodig om de knoppen mooi te houden en te voorkomen dat de knop zal doorroesten. Het is onvermijdelijk dat de roestkleurige knop verder zal roesten buiten. Dit is te minimaliseren door de knop met regelmaat te behandelen met bijvoorbeeld een transparante lak voor buiten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7VK1012-3

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product
Voor het stellen van een vraag op deze pagina is het nodig in te loggen. Klik hier om in te loggen of stel uw vraag per email.