Dun greepje in brons antiek van massief messing met sleutelgat 27mm

Op voorraad
SKU
5DU1256
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Dun greepje in brons antiek van massief messing met sleutelgat 27mm. Een greep met sleutelgat gemaakt van dun massief messing plaat met een dikte van 0,5mm. De greep heeft een afwerking in brons antiek. Deze greepjes zijn oorspronkelijk ook gemaakt van hetzelfde dunne messing wat ook wel latoenkoper wordt genoemd. De greep kan verticaal geplaatst worden met de meegeleverde schroefjes. In de achterplaat van de greep zit een sleutelgat.

Kleur en materiaal van het dun greepje in brons antiek

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van het dun greepje in brons antiek

Deze greep heeft een breedte van 27mm en een hoogte van 90mm. Het trekkertje van de greep is ongeveer 43mm hoog en 13mm breed. De trekker komt ongeveer 24mm naar voren. Het sleutelgat heeft een hoogte van 17mm en het gat heeft een diameter van 8mm. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5DU1256
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product