Klein paumelle scharnier opschroefbaar nikkel 30mm x 40mm rechts zs

Op voorraad
SKU
3PR7403-rechts
€ 2,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Klein paumelle scharnier opschroefbaar nikkel 30mm x 40mm rechts. Een paumellescharnier gemaakt van ijzer met een nikkelen kleur. Dit kleine scharniertje heeft een nikkelen afwerking die door de ijzeren ondergrond redeleijk mat is. Dit type scharnier wordt al lang toegepast en is dan ook een goed retro scharnier. Het scharniertje past goed op jaren dertig meubelen en keukens. Maar ook op deurtjes uit de jaren vijftig en zestig. Door de éénvoudige vormgeving en de kleur past de paumelle zelfs ook goed in een modern interieur.

Doordat dit scharnier een paumelle is, kan het deurtje éénvoudig van het meubel afgelicht worden. En uiteraard ook weer makkelijk terug gehangen worden. Het paumellescharniertje wordt hetzelfde als een normaal scharniertje gemonteerd. Het bled wordt in het meubel en het deurtje uitgefreesd of gekapt. En daarna kan het scharniertje erop geschroefd worden.

Het rechter scharniertje wordt aan de rechter zijde van het deurtje gebruikt.

Afmetingen van het klein paumelle scharnier opschroefbaar nikkel 30mm x 40mm rechts

Dit kleine meubelscharnier heeft een hoogte van 30mm en een totale breedte van 40mm. Het bled is 17mm breed per kant, 1,3mm dik en de strop is 6,5mm dik. Het scharnier wordt geleverd zonder schroefjes.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 3PR7403-rechts
Kleur Nikkel

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product