Oud grijs of antiek zilver voordeurbeslag en een trekbel?

Zilver antieke trekbelHeeft u oud grijs of antiek zilver voordeurbeslag en wilt u een trekbel bijpassend bij uw huidige beslag? Een antiek zilveren trekbel is nu toegevoegd aan ons assortiment. Deze trekbel past mooi bij het antiek zilveren of oud grijze voordeurbeslag zoals te vinden op onze site. De trekbel heeft een zilver antieke, ovale knop met een ronde rozet aan de buitenzijde en aan de binnenzijde een brons antieke bel.

Afmetingen van de antiek zilveren trekbel voor voordeur

De bel heeft een diameter van ongeveer 80mm en een totale hoogte van ongeveer 75mm. De bevestigingsplaat van de veer is 64mm lang en 18mm breed. De gaten voor de bevestiging in de tuimelaars zijn 8,3mm. De twee gaten voor de ketting zijn ongeveer 4,5mm. De trekstang heeft een dikte van ongeveer 8,2mm. De rozet voor de trekstang heeft een diameter van 37mm en komt 6mm naar voren. De knop is 51mm lang, 31mm breed en komt 46mm naar voren.

Mocht u de voorkeur hebben aan een blinkend chromen of geborsteld chromen kleur aan de binnenzijde, dan is dit ook mogelijk. U kunt ons mailen voor de mogelijkheden.