Jaren dertig deurbeslag bij renovatie en nieuwbouw

tonmodel deurkruk jaren dertig paneeldeurJaren dertig deurbeslag is nog steeds populair bij zowel renovatie van jaren dertig woningen als bij nieuwbouw.

Het jaren dertig deurbeslag is al lange tijd populair bij de renovatie van jaren dertig woningen. In de jaren zeventig zijn veel woningen ontdaan van de degelijke en gebalanceerde elementen die de jaren dertig wonigen vandaag de dag juist zo aantrekkelijk maken. Naast het weghalen van glas-in-lood, ensuite kasten en sierelementen in de jaren zeventig, zijn ook veel paneeldeuren met het originele beslag verwijderd.

Inmiddels zijn gelukkig veel jaren dertig wonigen weer gerenoveerd en in ere hersteld, maar het beslag is hierbij niet altijd in dezelfde stijl teruggebracht.

Ook zijn veel nieuwbouwwoningen op de poulaire jaren dertig stijl gebaseerd of zelfs zo goed mogelijk in dezelfde stijl nagebouwd. Voor nieuwbouwwonigen in jaren dertig stijl is ook het tonmodel een goede keuze indien de wens is de stijl consequent door te voeren.

Oorspronkelijk was het meeste jaren dertig beslag uitgevoerd in blinkend nikkel en dit is daar dan vaak ook de meest logische keuze. Bij nieuwbouw kan de meer moderne, geborsteld nikkel finish juist weer mooi aansluiten bij de mix van klassiek en modern. Beide uitvoeringen zijn te vinden op de site bij de categorie TON-MODEL.