Raam- of deursluiting espagnolet roest of tinkleur met twee stangen 2400mm

Op voorraad
SKU
7ES2572-8
€ 100,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Raam- of deursluiting espagnolet roest of tinkleur met twee stangen 2400mm. Een raamsluiter of espagnoletsluiting (cremone) gemaakt van massief gietijzer in de kleur roest of tinkleur. Deze deur- of raamsluiting heeft een totale stanglengte (in twee delen) van 2400mm. Deze draaiespagnolet wordt gebruikt voor het sluiten van dubbele ramen of deuren en enkele ramen. Ook kan de espagnoletsluiting op een kast gebruikt worden met dubbele of enkele deuren.

Afmetingen raam- of deursluiting espagnolet roest

De totale breedte van het systeem met de draaiknop is 42mm en de hoogte is 146mm. Dit systeem komt ongeveer 67mm naar voren. De knop op de espagnoletsluiting is 67mm hoog en 32mm breed. De 5 geleiders zijn 40mm breed. Deze deur- en raamsluiting wordt geleverd met de bevestigingsmaterialen en de benodigde onderdelen om de stangen te begeleiden.

Bij deuren die naar u toe getrokken worden, is een opdek uitvoering nodig. Bij deze uitvoering worden de eindaanslag op het stijl aangebracht. In sommige gevallen is het nodig aan de onderzijde alsnog een inlaat plaatje te gebruiken indien de deur vlak over de ondergrond open gaat en de stang in de vloer moet vallen om te kunnen sluiten.
Bij deuren die van u af open gaan, is een inlaat uitvoering nodig. Dit is vaan het geval bij traditionele ramen die naar buiten open gaan. De stangen vallen dan boven en onder in het stijl. Ter bescherming van het hout worden dan inlaat-plaatjes meegeleverd.

Twee stangen met een lengte van 1.30 + 1.10 meter worden standaard meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7ES2572-8

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product