Raamuitzetter voor draairaam en klapraam 260mm gietijzer grijs / tinkleur - 8mm

Op voorraad
SKU
8RU5040
€ 14,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Raamuitzetter voor draairaam en klapraam 260mm gietijzer grijs / tinkleur - 8mm. Een raamuitzetter gemaakt van gietijzer in een metaal grijze kleur. De metaal grijze kleur is de oorspronkelijke, gietijzeren kleur met een transparante coating. Deze kleur wordt ook wel tinkleur genoemd. Deze ijzeren raamuitzetter kan het raam op verschillende standen open zetten. Oorspronkelijk is deze uitzetter bedoeld voor een draairaam. Maar eventueel kan deze ook op een klapraamgezet worden indien er voldoende ruimte is. Bij een klapraam komt er meer kracht op de uitzetter te staan en we raden af deze voor zware klapramen te gebruiken.

Afmetingen van de raamuitzetter voor draairaam en klapraam 260mm gietijzer grijs / tinkleur

De gietijzer grijze uitzetters hebben een totale lengte van 260mm. De bevestigingsvoet voor de uitzetter heeft een hoogte van 16mm en een breedte van 52mm. De afstand tussen het raam en het hart van het eerste gat is ongeveer 73mm. De afstand van het eerste tot het vierde gat (hart op hart) is ongeveer 100mm. De uitzetafstand is afhankelijk van de plaats t.o.v. het scharnierende vlak. Hoe dichter bij het scharnier gemonteerd, hoe verder het raam kan uitzetten. De 4 gaten hebben een diameter van 8mm.

Deze raamuitzetter wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen en met twee pinnetjes om de raamuitzetter op vast te zetten. Doordat er twee pinnetjes meegeleverd zijn, kan de uitzetter in gesloten stand vastgezet worden. Hierdoor is het moeilijker het raam aan de buitenzijde open te maken.

Meer informatie
Art.nr. 8RU5040
Kleur Metaal/ijzer grijs (tinkleur)