Webshop Keurmerk


Huisnummer roest, tinkleur of zwart cijfers 0-9 80mm


  • Model: 7BO2867


Huisnummer roest, tinkleur of zwart cijfers 0-9 80mm - Cijfers te gebruiken als huisnummer of bijvoorbeeld als geveltekst of bewegwijzering bij de letters 75mm. Cijfers 0 tot 9 in roestkleur, tinkleur of zwart en een hoogte van 80mm. De letters worden geleverd met de bijbehorende schroefjes.

U kunt hieronder uw gewenste cijfers invoeren in de invoerbalk bij de tekst 'letters/tekst'. Er worden dan automatisch het aantal letters afgerekend (bijvoorbeeld 0123456789 geeft 10 cijfers).

!Let op: De roestkleur behoeft goed onderhoud (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak) om de cijfers mooi te houden en te voorkomen dat ze gaan (door)roesten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben (en niet een gekleurde poedercoating zoals zwart).

!Let op: De tinkleur raden we af buiten te gebruiken. Deze afwerking gaat buiten onvermijdelijk roesten. Voor buiten raden we als alternatief de zilver antieke afwerking waarin ook enkele cijfers te vinden zijn op de site.Prijs:  Prijs (vanaf): 3.80EUR Maak uw keuze:

( -3.80EUR )
Prijs per letter: 3.80EUR


Kleur


Aan winkelwagen toevoegen: