Meubelbeslag

Producten 1-24 van 1833

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1833

Van hoog naar laag sorteren

Meubelbeslag op meubelen

Metaal grijze greepHet meubelbeslag op een meubel heeft, naast het functionele, in veel gevallen ook de meeste invloed op de stijl. Een houten kast kan met een andere kleur en ander beslag een geheel ander uiterlijk en daarmee ook een nieuw leven krijgen. Voor het afwerken van nieuwe meubels of het restaureren van oude meubels is er op de webwinkel een groot assortiment beslag. Wij zijn specialist in klassieke, landelijke, industriële en moderne knoppen en grepen. Daarnaast zijn er ook in verschillende stijlen scharnieren, sleutels en voetjes te vinden op de site. Daarnaast is er ook technisch hang- en sluitwerk te vinden zoals ladegeleiders, sloten en wieltjes.

Klassiek meubelbeslag in brons antiek of zilver antiek

nikkel blinkend knopAl sinds begin jaren vijftig maken en verkopen wij al klassiek meubelbeslag. In de afgelopen decennia hebben we een groot en exclusief assortiment opgebouwd in veel verschillende klassieke stijlen. Naast het klassieke, brons antieke meubelbeslag hebben we ook veel beslag in messing polijst en zilver antiek. Ook in de kleur roest hebben we verschillende klassieke modellen. Mocht u een klassiek model zoeken in de klassieke kleuren welke niet op de site staat, neemt u dan contact met ons op. Naast het online assortiment hebben we ook kleine series oud beslag dat niet online verwerkt is. Naast de oude, klassieke modellen hebben we ook een ruim assortiment jonge klassiekers uit de twintigste eeuw. In bijvoorbeeld de jaren dertig werden veel blinkend nikkelen knoppen toegepast. En in de jaren vijftig en zestig werd er veel zwart en aluminium gebruikt.

Industrieel meubelbeslag zwart of metaal grijs

zwarte greep industrieelNaast het klassieke meubelbeslag hebben we ook een exclusieve collectie industrieële grepen en knoppen. Deze producten zijn allemaal gemaakt met echte, authentieke materialen zoals smeedijzer en gietijzer. Het mooie van de industriële stijl si, dat deze in bijna ieder interieur toegepast kan worden. De meeste industriële zijn in zowel roest, zwart als metaal grijs leverbaar. De metaal grijze en zwarte grepen kunnen perfect toegepast worden op vergrijsd of blank hout. Zwarte knoppen kunnen qua stijl in principe op elke ondergrond toegepast worden. De metaal grijze grepen en knoppen kunnen weer goed gecombineerd worden met industrieel beton. Hiermee zijn veel meubelen mooi in te passen in ieder interieur met een industriële look.