Betalen

U kunt betalen via een handmatige overboeking, iDEAL, rembours, PayPal, Bancontact of contant bij afhalen. 

Bankoverschrijiving / handmatige overboeking

Bij handmatige overboeking kan het bedrag overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL29INGB0673143996 (ING 67.31.43.996). Gelieve uw naam en bestelnummer erbij te zetten. 

Voor buitenlandse betalingen buiten Nederland dient u het IBAN en swift/BIC nummer te gebruiken:
IBAN: NL29INGB0673143996 (t.n.v. Interieurbeslag.nl of Nieuwlaat Trading B.V.)
Swift/BIC: INGBNL2A
(Bij het niet gebruiken van het IBAN en BIC nummer voor buitenlandse betalingen zijn de gemaakte kosten voor de betaling voor rekening van de koper)

Belgische rekeninghouders kunnen het bedrag overboeken op onze Belgische bankrekening onder vermelding van het factuurnummer op rekening BE78363073656786 (ING 363-0736567-86) t.n.v. Interieurbeslag.nl te Brussel. Voor een overboeking binnen België op deze rekening is geen swift nodig.

Contant bij afhalen

Bij contante betalingen bij afhalen willen wij u graag vragen zo gepast mogelijk te betalen. Wij hebben geen pinautomaat.

IDEAL 

U kunt ook met het betalingssysteem iDEAL betalen. Meer informatie over iDEAL vindt u bij 'Wat is iDEAL en hoe werkt het ?'.


Bij een betaling via iDEAL gaat u naar uw eigen bankomgeving nadat u de bestelling heeft bevestigd. Nadat u de betaling in uw eigen betalingsomgeving heeft afgerond, komt u automatisch terug op de site Interieurbeslag.nl.

Bancontact 

Voor Belgische rekeninghouders is het ook mogelijk per Bancontact af te rekenen. Meer informatie over online betalen per Bancontact kunt u vinden via deze link.

PayPal 

Met PayPal heeft u de mogelijkheid via uw PayPal account of middels een creditcard te betalen. Meer informatie over online betalen per PayPal kunt u vinden via deze link.