Binnendeurbeslag

Producten 1-24 van 630

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 630

Van hoog naar laag sorteren

Binnendeurbeslag

Voor binnendeuren vindt u hier bij het deurbeslag alle onderdelen: van deurkrukken en wc-sluitingen tot scharnieren en deurstoppers. Zowel in de klassieke kleuren brons antiek, zilver antiek en messing polijst, de landelijke of industriële kleuren roest, tinkleur en zwart als de moderne kleuren RVS, geborsteld nikkel en blinkend nikkel.

Deurkrukken

Het vervangen van de deurkrukken in uw huis draagt bij aan het brengen van een andere sfeer. Het maakt een interieur, dat van klassiek naar modern of andersom wordt veranderd, af. Aangezien de deuren een bepalend oppervlak innemen binnen een ruimte, kan met de relatief kleine aanpassing van het vervangen van deurkrukken een groot effect behaald worden.

De deurkrukken zijn ook onderverdeeld per stijl en periode wat het makkelijker maakt het juiste deurbeslag voor uw nieuwe huis of renovatieproject te vinden. Aangezien de deurkrukken het meeste effect geven in de verandering en daarnaast het beste een stijl weergeven, raden we aan eerst de deurkruk te kiezen en het overige beslag hierop aan te passen.

Overige binnendeurbeslag

Bijpassend bij de deurkrukken zijn klassieke, landelijke, moderne en industriële wc-sluitingen, scharnieren, deurgrepen, espagnoletten, deurvastzetters en deurstoppers te vinden. Bij de meeste producten zijn onderaan de pagina ook bijpassende producten te vinden zodat het compleet maken van de serie voor uw interieur een stuk makkelijker is.

Binnendeurbeslag in landelijke, klassieke, moderne en industriële stijl zoals deurkrukken, wc-sluitingen, scharnieren, krukrozetten en sleutelrozetten.