Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

WC sluiting Brons antiek met aanslag.
Rozet voor profiel-cilindersloten brons antiek

Sleutelrozet 37mm brons antiek
WC sluiting brons antiek kleine ovale knop + vierkante rozet 813

WC sluiting o.a. brons antiek met rozetten.
Deurplaat kortschild brons antiek voor opdekdeur 172mm per stuk


Deurklinken (paar TL) brons antiek en zwart porselein + rozet


  • Model: 8TL1007


Set van twee deurklinken en twee bijbehorende rozetten. Klassieke deurklink in de kleur brons antiek met een zwart porseleinen tussenstuk. Een combinatie van een "L-vormige" en een "T-vormige" deurklink. Het deurrozet is ook in brons antiek.

De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm. meegeleverd.

Om het bevestigingsboutje van de deurklinken niet in het zicht te hebben is het nodig te weten of de deurklink op een linker of een rechter deur gebruikt wordt:

In de situatie/positie dat u de deur naar u toe trekt, de scharnieren aan de linkerkant zitten en de deurklink aan de rechterkant, dan is het een linker deur (kies links bij de opties onderaan de pagina). In de situatie/positie dat u de deur naar u toe trekt, de scharnieren aan de rechterkant zitten en de deurklink aan de linkerkant dan is het een rechter deur (kies rechts bij de opties onderaan de pagina). Indien u geen keuze maakt, dan wordt er de helft rechts en de helft links geleverd met bij een oneven aantal een rechter klink meer. Het aantal linker en rechter deurkrukken dient u apart van elkaar te bestellen.Prijs:  Prijs (vanaf): 48.90EUR Maak uw keuze:Aan winkelwagen toevoegen: