Moderne Knoppen

Producten 1-24 van 76

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 76

Van hoog naar laag sorteren
Moderne Knoppen

Moderne keukenknoppen 

Voor een moderne keuken zijn er veel verschillende, standaard knoppen, maar daarnaast hebben wij een ruim assortiment keukenknoppen met een moderne vormgeving in de kleuren blinkend nikkel, geborsteld nikkel, zwart en RVS die karakter hebben zonder het massagevoel die de meeste standaard keukenknoppen wel hebben. Ook sommige klassieke modellen worden weer vaak toegepast in het moderne interieur door de strakke vormgeving uit die periode. Moderne keukenknoppen voor bestaande en nieuwe keukens vindt u hier op onze webwinkel.

Bevestiging van de knoppen

Alle knoppen worden geleverd met de benodigde boutjes voor de bevestiging op een standaard materiaaldikte van 18-20mm (meestal M4x25mm of M6x25mm). Mocht u langere boutjes nodig hebben voor een dikker materiaal, dan kunt u dit aangeven bij het afronden van de bestelling.

Toepassing van de knoppen

Voor grotere lades en zwaardere lades welke met kracht open getrokken moeten worden, raden we aan alleen massieve knoppen te gebruiken welke uit één stuk zijn gemaakt. Ditzelfde geldt voor de toepassing op vaatwasserdeuren, ijskastdeuren en vriezerdeuren. Samengestelde knoppen zoals houten knoppen, porseleinen knoppen en holle knoppen kunnen kapot gaan door de trekkracht.