Zwarte deurkrukken

Producten 1-24 van 46

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zwarte deurkrukken

Zwarte deurkrukken passen in bijna elk interieur. Daarnaast passen ze ook op veel kleuren en stijlen deuren. Op de site zijn verschillende stijlen mat zwarte krukken te vinden. Voor een modern, klassiek, landelijk of industrieel interieur zijn op de site gevarieerde keuzes te maken. Met de keuze voor een specifieke stijl deurkruk in zwarte afwerking is het interieur nog meer als één geheel te maken.

Landelijke zwarte deurkrukken

Al decennia lang wordt deurbeslag afgewerkt met een zwarte poeder coating. Door deze harde laag is het beslag goed geschikt voor toepassing in een landelijjke omgeving. Hierdoor is er ook veel landelijk beslag van oorsprong in de zwarte kleur te vinden. Hoewel dit oude beslag in de loop der tijd vaak ook roestkleurig of grijs is geworden. Met zwarte deurkrukken die een rondere en simpele vorm hebben, is een goede landelijke stijl neer te zetten. In de meeste gevallen is dit beslag niet te rijk gedecoreerd.

Industriële zwarte deurkrukken

De zwarte kleur is bij uitstek een geschikte afwerking voor het industriële interieur. De zwarte kleur geeft daarnaast een stoer uiterlijk. En is daarnaast goed te combineren met grijstinten en houtkleuren. De industriële deurkrukken kenmerken zich door hun simpele vormgeveing en in sommige gevallen ook met een ruw en robuust uiterlijk. Deze eigenschappen geven een interieur karakter.