Klassieke knoppen

Producten 1-24 van 310

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 310

Van hoog naar laag sorteren
Klassieke knoppen

Klassieke keukenknoppen

Klassieke knoppen voor de keuken in de kleuren roest, zwart, tinkleur, blinkend nikkel, brons antiek, geborsteld nikkel.

Bij een klassieke keuken zijn de meest voor de hand liggende kleuren brons antiek, messing polijst en zilver antiek. Mocht u een klassieke keuken juist willen opknappen en een modern uiterlijk willen geven, dan zijn de kleuren blinkend nikkel, geborsteld nikkel, zwart en RVS juist weer kleuren die goed tot hun recht komen op de keuken. De knoppoen in deze kleuren kunnen dan juist weer op een klassieke, gedecoreerde knop gekozen worden om de basis van de klassieke vormgeving weer te benadrukken in plaats van te verdoezelen.

Bevestiging van de knoppen

Alle knoppen worden geleverd met de benodigde boutjes voor de bevestiging op een standaard materiaaldikte van 18-20mm (meestal M4x25mm of M6x25mm). Mocht u langere boutjes nodig hebben voor een dikker materiaal, dan kunt u dit aangeven bij het afronden van de bestelling.

Toepassing van de knoppen

Voor grotere lades en zwaardere lades welke met kracht open getrokken moeten worden, raden we aan alleen massieve knoppen te gebruiken welke uit één stuk zijn gemaakt. Ditzelfde geldt voor de toepassing op vaatwasserdeuren, ijskastdeuren en vriezerdeuren. Samengestelde knoppen zoals houten knoppen, porseleinen knoppen en holle knoppen kunnen kapot gaan door de trekkracht.