Tuinbeslag

Producten 1-24 van 206

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 206

Van hoog naar laag sorteren

Het tuinbeslag bestaat o.a. uit ijzerwaren, hang- en sluitwerk, accessoires en toebehoren voor in de tuin. Op de site zijn bijvoorbeeld poortscharnieren en sluitingen te vinden, maar ook ijzeren perkafscheidingen, plantenhouders, grepen en knoppen voor de buitenkeuken en hang- en sluitwerk voor de garage en tuinhuis.

De massief messing producten kunnen niet roesten en zijn daardoor zeer geschikt voor gebruik buiten. De afwerkingen blinkend chroom, brons antiek en zilver antiek op massief messing zijn ook goed toe te passen buiten, maar bij gebruik buiten kan bijvoorbeeld het chroom wel iets doffer worden en zal de brons antieke kleur donkerder worden (dit is goed op te lossen door poetsen indien niet gewenst).

De zwarte producten die gemaakt zijn van gietijzer, hebben een zwarte poedercoating. Deze peodercoating is, hoewel deze iets doffer kan worden, in principe geschikt voor buiten. De producten blijven van gietijzer gemaakt wat wel kan roesten. Op de plekken waar het gietijzer niet (meer) beschermd is, zal het gietijzer dan ook in een bepaalde mate gaan roesten. Indien het roesten niet gewenst is, dan is dit tegen te gaan door het gietijzer te onderhouden en extra te behandelen.