Porseleinen knoppen

Producten 1-24 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Porseleinen keukenknoppen

Porseleinen knoppen voor keukens kunnen toegepast worden in een klassiek of landelijk interieur. Maar ook in een retro stijl of modern klassieke stijl kunnen porseleinen keukenknoppen goed toegepast worden. Een moderne keuken kan éénvoudig in een meer landelijke stijl gebracht worden door er porseleinen keukenknoppen op te zetten.

Porselein heeft het voordeel dat het relatief makkelijk schoon te houden is. Door het gladde en harde oppervlak zijn ze ook bestand tegen de meeste schoonmaakmiddelen. Ook de keuken reinigen met bijvoorbeeld alcohol houdende reinigingsmiddelen is voor het porselein normaal gesproken geen probleem.

Toepassing van de knoppen

Voor grotere lades en zwaardere lades welke met kracht open getrokken moeten worden, raden we aan alleen massieve knoppen te gebruiken welke uit één stuk zijn gemaakt. Ditzelfde geldt voor de toepassing op vaatwasserdeuren, ijskastdeuren en vriezerdeuren. Samengestelde knoppen zoals houten knoppen, porseleinen knoppen en holle knoppen kunnen kapot gaan door de trekkracht.