Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Knop tinkleur 55mm - kraanknop chemin de fer
Greep Chemin de Fer tinkleur 64mm, 96mm, 110mm of 128mm

Chineese greep met achterplaat 180mm tinkleur of roestkleur
Deurkruk (paar) tinkleur LL met half ronde plaat - stompe deur

Knop tinkleur 45mm T-model chemin de fer
WC sluiting stift met knop in tinkleur


Deurkruk (paar) tinkleur LL met half ronde plaat - opdekdeur


  • Model: 831GL284LL-100mm-opdek


Deurkruk (paar) tinkleur LL met half ronde plaat - opdekdeur - Set van twee deurklinken in tinkleur 'Chemin de Fer' met twee half ronde deurplaten in tinkleur - Twee L-vormige deurklinken gemaakt van gietijzer in tinkleur. De deurkrukken worden geleverd inclusief twee half ronde deurplaten met een hoogte van 182mm en een breedte van 91mm gemaakt van ijzer in tinkleur. De brons antieke uitvoering is gemaakt van massief messing.

De deurplaat kan gebruikt worden bij (half-)opdekdeuren deuren met standaard sloten (waarbij het gat voor de kruk aan één zijde op ongeveer 50mm afstand zit van de kopse kant). De deurplaten sluiten niet op de rand van de deur aan om aan beide zijden symetrisch gespiegeld gemonteerd te kunnen worden.

Deze deurplaat heeft standaard afmetingen voor het vervangen van bestaand standaard deurbeslag bij opdekdeuren. De hart op hart afstand van de twee bevestigingsgaten is 98mm en de afstand van het hart van het krukgat en het bovenste bevestigingsgat is 22mm.


De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm meegeleverd.Prijs:  Prijs (vanaf): 56.90EUR Maak uw keuze:Kleur

Aan winkelwagen toevoegen: