Webshop Keurmerk

Bijpassende producten:

Huisnummer roest cijfer 0-9 100mm
Deurkruk industieel (paar) roest 130mm met geveerde rozetten

Deurkruk (paar) roestkleur gietijzer met rozetten jaren 20
Hangrollen set voor schuifdeuren 105mm roest per twee zs

Greep vierkant 16mm zwart, roest of tinkleur 160mm of 192mm
Duimscharnier Roest of tinkleur 325mm geheng voor poort/luik zs


Huisnummer roest letter A-Z , &, @ en - 100mm


  • Model: 7HL2657


Letter/huisletter met de keuze A tot en met Z, het karakter &, @ en - in roestkleur. De hoogte van de letters is 100mm. De letters worden geleverd met bijbehorende schroefjes.

U kunt hieronder uw gewenste tekst invoeren in de invoerbalk bij de tekst '(huis)nummer'. Er worden dan automatisch het aantal cijfers afgerekend (bijvoorbeeld AB geeft twee letters).

!Let op: De roestkleur behoeft goed onderhoud (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak) om de cijfers mooi te houden en te voorkomen dat ze gaan teveel verder roesten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben (en niet een gekleurde poedercoating zoals zwart).

!Let op: De tinkleur raden we af buiten te gebruiken. Deze afwerking gaat buiten onvermijdelijk roesten. Voor buiten raden we als alternatief de zilver antieke afwerking aan welke ook bij de cijfers te vinden zijn.Prijs:  Prijs (vanaf): 4.40EUR Maak uw keuze:

( -4.40EUR )
Prijs per letter: 4.40EUR


Kleur


Aan winkelwagen toevoegen: