Webshop Keurmerk


WC sluiting vrij-bezet Geborsteld nikkel - haak/recht


  • Model: 8WC8662


WC sluiting vrij-bezet geborsteld nikkel - WC-sluiting van massief messing met een geborsteld nikkelen afwerking. Deze jaren '30 sluiting kan worden gebruikt voor "stompe" deuren die naar binnen opengaan in bijvoorbeeld een badkamer en is zowel links als rechts te gebruiken.

De achterplaat van de overslag is 70mm breed en 50mm hoog. Het vrij bezet gedeelte heeft een diameter van 60mm en een totale hoogte van 80mm.

De WC sluiting met toiletoverslag wordt geleverd met de benodigde schroefjes in nikkel, een vrij bezet plaatje, aanslag/sluithaak en pen van 8mm.

Deze WC sluiting werd oorspronkelijk los boven de deurkruk geplaatst waarbij de overslag de deur op slot zet. De pen kan door een gat in de deur zonder slot geplaatst worden waarbij de pen door de deur alleen het vrij/bezet plaatje laat draaien.

Deze WC sluiting is eventueel ook geschikt om te gebruiken met een WC slot in de deur, echter dient dit slot wel 180 graden te kunnen draaien en voldoende afstand te hebben van de deurkruk zodat de overslag er niet tegenaan komt (minimaal 60mm vanaf het hart van het WC gat; wat meestal niet het geval is bij standaard vaste WC sloten).Prijs:  Prijs (vanaf): 34.90EUR Maak uw keuze:

Aan winkelwagen toevoegen: