Buis brons antiek 20mm

Op voorraad
SKU
2BU1301
€ 22,20
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ronde buis met een diameter van 20 mm in de kleur Brons antiek - Messing buis met een wanddikte van 1,0mm en een diameter van 2cm. De buis kan gecombineerd worden met de ophangsteunen. Voor grotere lengtes (tussen 1.5 en 2.0 meter) kan er eventueel een middensteun gebruikt worden om doorhangen tegen te gaan.

Deze buis kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een garderobe of als een gordijnroede opgehangen aan twee of meer middensteunen.

De standaard prijs is per meter en de buis kan bij verzending maximaal een lengte van 1.70 meter hebben in verband met het transport. Lengtes groter dan 1.70 meter kunnen alleen afgehaald worden of in overleg verzonden worden voor een meerprijs.

Voor een exacte lengte kunt u de tijdens het afronden van uw bestelling de exacte lengte als opmerking doorgeven. Indien er geen exacte lengte wordt doorgegeven, dan wordt de grootste lengte geleverd van het gekozen lengteoptie. Voor de exacte lengte dient de 'buislengte' aangepast te worden aan de exacte lengte. Indien niet de juiste buislengte gekozen wordt, dan wordt de buis niet goed berekend en kan de order niet uitgevoerd worden.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 2BU1301
Kleur Brons Antiek
Diameter 20mm

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product