Buis roest of tinkleur 20mm

Op voorraad
SKU
2BU2501-20mm
€ 21,70
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ronde buis met een diameter van 20 mm in de kleur roest of tinkleur - ijzeren buis met een wanddikte van 2,0mm en een diameter van 20mm. De buis kan gecombineerd worden met de muursteunen en tussensteunen voor 20mm buis. Voor grotere lengtes (tussen 1.5 en 2.0 meter) kan er eventueel een extra steun in het midden gebruikt worden om doorhangen tegen te gaan.

Deze buis kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een gordijnroede opgehangen aan twee of meer middensteunen.

De standaard prijs is per meter en de buis kan bij verzending maximaal een lengte van 1.70 meter hebben in verband met het transport. Lengtes groter dan 1.70 meter kunnen alleen afgehaald worden of in overleg verzonden worden voor een meerprijs.

Voor een exacte lengte kunt u de tijdens het afronden van uw bestelling de exacte lengte als opmerking doorgeven. Indien er geen exacte lengte wordt doorgegeven, dan wordt de grootste lengte geleverd van het gekozen lengteoptie. Voor de exacte lengte dient de 'buislengte' aangepast te worden aan de exacte lengte. Indien niet de juiste buislengte gekozen wordt, dan wordt de buis niet goed berekend en kan de order niet uitgevoerd worden.

De levertijd van buis in roestkleur kan 2 dagen tot 2 weken bedragen afhankelijk van de huidige voorraad. Voor een indicatie kunt u het beste per e-mail informeren.

Meer informatie
Art.nr. 2BU2501-20mm