Deurklopper hand brons antiek van massief messing

Op voorraad
SKU
7VB1021-3
€ 48,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurklopper hand brons antiek van massief messing. Klopper voor de voordeur in de vorm van een handje gemaakt van massief messing in de kleur brons antiek. De kopper is ook leverbaar in gepolijst messing (ook massief messing). En daarnaast is deze ook leverbaar in roestkleur (gemaakt van gietijzer). De deurklopper wordt geleverd met een robuuste aanslag in dezelfde kleur als de deurklopper en de bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Deze deurklopper is onder andere in Frankrijk en Spanje veel te vinden op oudere huizen.

Afmetingen deurklopper hand

De bevestigingsplaat heeft een breedte van 49mm en een hoogte van 57mm. De totale hoogte van de deurklopper hand inclusief achterplaat is 160mm. De hart-op-hart bevestigingsafstand (tussen het handje en het aanslagplaatje) is ongeveer 110mm.

!De uitvoering in roestkleur zal buiten verder roesten. We raden dan ook aan deze alleen toe te passen indien het verder roesten geen bezwaar is en eventuele strepen van roestdruppels de deur niet kunnen aantasten. Het verder roesten heeft nauwelijks invloed op het materiaal en zal onder normale omstandigheden oppervlakkige roest betreffen. De brons antieke uitvoering kan niet roesten.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7VB1021-3

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product