Deurkruk (paar) Chemin de Fer +deurplaten voor opdekdeur brons a

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
956BA831-6
€ 77,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurkruk (paar) chemin de Fer met deurplaat kortschild brons antiek voor opdekdeuren 172mm - Deurkrukken gemaakt van massief messing met een brons antieke afwerking.

De plaat heeft een hoogte van 17,2 cm, een breedte van 42mm en een dikte van 4mm. Het kortschild is gemaakt van massief gegoten messing in brons antieke kleur en is niet hol aan de achterkant. De deurplaat heeft een gat van 15mm. Ook is deze deurplaat te bestellen in blinkend nikkel, blinkend chroom, geborsteld nikkel en messing polijst.

Deze deurplaat heeft standaard afmetingen voor het vervangen van bestaand standaard deurbeslag bij opdekdeuren zonder dat er geschilderd of geboord hoeft te worden. De deurplaat is net iets hoger en breder dan de standaard platen zodat eventuele kleurverschillen of schilderrandjes achter de plaat wegvallen. De hart op hart afstand van de twee bevestigingsgaten is 98mm en de afstand van het hart van het krukgat en het bovenste bevestigingsgat is 22mm.

Voor sleutelgaten, cilindergaten en WC sluitingen zijn de kortschilden ook te kiezen met standaard gaten. De afstanden van deze gaten zijn gemeten van het hard van het krukgat en het hart van het sleutel-, cilinder- of  WCgat (15mm). Het sleutelgat 55mm is zowel voor 55mm als 56mm te gebruiken.

Deze deurplaat wordt geleverd met twee patentbouten in dezelfde kleur voor de bevestiging.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 956BA831-6
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...