Deurkrukken Chemin de fer blinkend nikkel met rozetten per paar LL

Op voorraad
SKU
831LL747BN
€ 63,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurkrukken Chemin de fer blinkend nikkel met rozetten per paar LL. Set van twee deurkrukken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking. Deze deurkruk heeft de naam Chemin de Fer wat letterlijk 'pad van ijzer' betekent. Deze Chemin de Fer kruk wordt daardoor ook wel spoorwegkruk genoemd. De set bestaat uit twee klassiek, L-vormige deurkrukken inclusief twee rozetten.

Toepassing deurkrukken chemin de fer blinkend nikkel

Deze blinkend nikkelen deurkrukken hebben een klassiek vorm uit het einde van de negentiende eeuw. Hierdoor is de kruk geschikt voor klassieke interieurs. Maar door de simpele, strakke vormgeving in combinatie met de blinkend nikkelen kleur past deze kruk ook perfect in een modern interieur. Bij deze spoorwegkruk zijn ook bijpassende knopjes en greepjes te vinden voor de keuken of voor meubelen. En er zijn wc-/badkamersluitingen en draai-kiep raamkrukken in dezelfde serie.

Afmetingen deurkrukken chemin de fer blinkend nikkel

De lengte van het handvat van de deurkrukken is standaard 100mm (gemeten vanaf het hart van het bolletje). Daarnaast is deze ook te kiezen met een grotere lengte van 110mm. De totale lengte is resp. 113mm en 123mm. Het handvat/heft heeft een diameter van 14mm. Het bolletje heeft een diameter van 23mm en de diameter van de kruk tegen de rozet is ook 23mm. De rozetten hebben een diameter van 50mm.

De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er worden een standaard pen/stift van 8mm en schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 831LL747BN
Kleur Blinkend Nikkel

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...