Ovale deurkrukken zwart ebbenhout 92mm per paar met rozetten

Op voorraad
SKU
7DK8548
€ 24,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ovale deurkrukken zwart ebbenhout 92mm per paar met rozetten. Een set van twee deurkrukken - deurknoppen zwart ebbenhout met rozetten. Ovale deurknop van zwart ebbenhout met rozetten van zwart ebbenhout. Dergelijke houten deurknoppen werden onder andere veel gebruikt op de deuren van een bedstee.

Afmetingen van de ovale deurkrukken zwart ebbenhout 92mm per paar met rozetten

De lengte van de knop is 92mm en de breedte is 42mm. De ronde rozet gemaakt van zwart ebbenhout heeft een buitendiameter van 60mm en een diameter van 33mm (waar de kruk in valt).  Het ebbenhout is van nature door en door zo donker van kleur waardoor beschadigingen minder opvallen. De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm. meegeleverd.

Bij een half paar houten krukken wordt alleen een standaard pen geleverd en voor de montage is er nog een andere pen (http://www.interieurbeslag.nl/stift-vierkant-8mm-voor-montage-van-een-half-paar-deurkrukken-p-2111.html) of een busje nodig (http://www.interieurbeslag.nl/vastzetbusje-roest-rozet-voor-deurkruk-aan-1-zijde-p-1510.html). Bij de pen is het noodzakelijk op de juiste positie een gaatje te boren, maar is de stevigste manier van monteren en het busje kan direct op de standaard pen gezet worden.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7DK8548
Kleur Zwart Ebbenhout

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product