Jaren dertig raamkruk draai kiep ton model kort blinkend nikkel met ebbenhout

Op voorraad
SKU
853BN992
€ 32,30
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Jaren dertig raamkruk draai kiep ton model kort blinkend nikkel met ebbenhout. Raamkruk ton model kort in klassieke stijl gemaakt van massief messing en met een blinkend nikkelen kleur en zwart ebbenhout. Deze raamkruk voor draai kiep raam of draai val raam is gemaakt in de jaren dertig stijl. De kruk is hetzelfde als het korte tonmodel deurkruk. Deze is dan ook perfect te combineren met het overige jaren dertig interieurbeslag om het interieur helemaal af te maken. De term kort in de omschrijving heeft betrekking op de afstand van het raam tot de voorkant van de kruk.

Onze draai kiep systemen zijn allen voorzien van een degelijk metalen binnenwerk (en niet met een plastic binnenwerk). Hierdoor kan de raamkruk stevig gemonteerd worden en draait deze soepel.

Toepassing jaren dertig raamkruk draai kiep

Het draai kiep systeem past op de standaard draai kiep ramen met een vierkant gat van 7mm. De gaten voor de twee bouten hebben een hartsafstand van 43mm en een gatgrootte van 6mm. De lengte van de 7mm pen aan de achterzijde heeft een standaard maat van 35mm. Met de hartsafstand en pendikte passen deze draai kiep systemen op bijna alle draai - kiep / draai - val ramen in Nerderland en België.

Meer informatie
Art.nr. 853BN992
Kleur Blinkend Nikkel