Klassieke kapstokhaken

Producten 49-72 van 167

Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 167

Van hoog naar laag sorteren
Klassieke kapstokhaken

Klassieke kapstokhaken

Al eeuwen lang worden kapstokhaken in het interieur toegepast. Voor een klassiek interieur is er dan ook een ruime keuze aan klassieke kapstokhaken ontstaan. Hierbij zijn de meest toegepaste en oorspronkelijke kleuren brons antiek, messing polijst en zilver antiek. Van de vele modellen hebben we een groot, maar nauwkeurig geselecteerd assortiment samengesteld. Dit assortiment bestaat uit klassieke kapstokhaken waarvan de modellen recht doen aan de klassieke stijlen. En waarbij in de afwerking het karakter is behouden om te voorkomen dat ze er nieuw uit zien.

Klassieke kapstokhaken in de gang, hal of entree

In een klassiek ingerichte hal, gang of entree kunnen klassieke kapstokhaken eigenlijk niet ontbreken. Jashaken zorgen voor het efficiënt en geordend ophangen van o.a. jassen, sjaals en hoeden. Tevens is het ophangen goed voor het laten drogen en luchten van jassen. Naast de belangrijke functie van kapstokhaken kunnen goed gekozen kapstokhaken bijdragen aan de sfeer in de hal. De gekozen haken kunnen bijvoorbeeld op een fraai afgewerkte, houten achtergrond gemonteerd worden of direct op de muur.

Klassieke kapstokhaken in de keuken

Ook in een klassieke keuken kunnen klassieke haakjes gebruikt worden voor het ophangen van theedoeken en handdoeken. Maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het ophangen van pannen en keukengerei. In een klassieke keuken kan daarmee een goede sfeer neergezet worden door mooie eyecatchers zoals luxe pannen in het zicht te hangen.

Klassieke kapstokhakenKlassieke haken in de badkamer

Hetzelfde geldt voor de klassieke badkamer (en toilet). Met klassieke haakjes kunnen handdoeken en badjassen aan een muur, deur of meubel gehangen worden om te luchten en te drogen. Hierin kunnen functionele zaken in de badkamer opgehangen worden. Maar deze zaken kunnen ook mooi geëtaleerd worden om bij te dragen aan de sfeer, stijl en akoestiek.

Modellen kapstokhaken

Door de eeuwen heen zijn er veel verschillende modellen kapstokhaken gemaakt. De oorspronkelijke modellen worden met name van gietijzer, smeedijzer en massief messing gemaakt. Ook nu zorgen we er voor dat de klassieke modellen van dezelfde authentieke materialen worden gemaakt. Dit geeft de kapstokhaken karakter en het oorspronkelijke uiterlijk.