Klassieke espagnolet Zwart complete set met stangen

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
9ES9415
€ 167,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Klassieke espagnolet Zwart complete set met stangen. Een klassieke Espagnoletsluiting in de kleur zwart met een totale maximale stanglengte (in twee delen) van 2800mm (ook andere/kortere lengtes te krijgen). Deze pompespagnolet is gemaakt van gietijzer en wordt gebruikt voor het sluiten van dubbele ramen of deuren. De totale breedte van het pompgedeelte is 43mm en de hoogte is 186mm (zonder de hefboom). Dit klassieke model wordt geleverd met zes geleiders, twee stangen, zwarte schroefjes en het pompmechanisme. De twee eindgeleiders bij naar buiten openslaande ramen of deuren zijn anders dan afgebeeld.

Deze raamsluiting wordt geleverd met de bevestigingsmaterialen en de benodigde onderdelen om de stangen te begeleiden. De bijgeleverde stangen zijn gemaakt van ijzer staf met een diameter van 16 millimeter en een zwarte poedercoating als afwerking. De totale lengte van de twee stangen samen is 2.80 meter (de standaard lengte van de stangen is 1.40 en 1.40 meter)!

Voor de stangen is de richtlijn om de totale hoogte van de binnenkant van het deur- of raamstijl minus 3,5 cm te nemen als totale lengte of de totale totale hoogte waarbij u een marge van 3,5 cm. heeft om de stangen ter plekke nog op maat te maken.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 9ES9415
Kleur Zwart

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product