Knop voor buitenkeuken, keuken of meubel in zilver antiek 41mm ovaal

Op voorraad
SKU
5MK5086
€ 8,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Knop voor buitenkeuken, keuken of meubel in zilver antiek 41mm ovaal. Deze ovale knop is gemaakt van massief messing en heeft een antiek zilveren kleur. De totale lengte van de knop is 41mm. De knop is 24mm breed, 35mm hoog en het voetje heeft een diameter van ongeveer 18mm. De knop heeft een ovale vorm en is door deze vorm goed vast te pakken. Achter de keuken en meubelknop is ongeveer 18mm ruimte waardoor er voldoende ruimte is voor de vingers. Door de afgeronde kanten is er ook geen scherpe hoek om tegenaan te stoten.

Toepassing knop voor buitenkeuken, keuken of meubel

De ovale, zilver antieke knop kan toegepast worden op meubelen en keukens. De knop is gemaakt van massief messing en kan daardoor niet roesten. Hierdoor is de messing knop ook te gebruiken op bijvoorbeeld een buitenkeuken. Door de vorm en het formaat van de knop is deze zowel geschikt voor deurtjes als lades.

De keuken- en meubelknop wordt geleverd met een boutje. De lengte van het boutje is berekend op een materiaaldikte van ongeveer 18-20 mm. Indien dit afwijkt, dan kunt u dit bij opmerkingen vermelden tijdens het afronden van de bestelling.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5MK5086
Kleur Zilver Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Welke boutjes worden meegeleverd?
Standaard worden bij nagenoeg alle knoppen 25mm lange boutjes meegeleverd voor een materiaaldikte van 18-20mm. Afhankelijk van het type knop wordt er een M4x25 of een M6x25 boutje meegeleverd welke voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Bij een dikkere...