Raamkruk ovale knop brons antiek voor draai-kiep raam

Op voorraad
SKU
853BA914
€ 39,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Raamkruk ovale knop brons antiek voor draai-kiep raam. Een raamkruk in klassieke stijl gemaakt van massief messing en met een brons antieke kleur. Het draai kiep systeem past op de standaard draai kiep ramen. Vaak worden bij ramen éénvoudige en moderne raamkrukken geleverd die niet passen bij de rest van het interieur. Met deze klassieke raamkruk kan ook het raam als één geheel met de rest van het klassieke interieur gemaakt worden.

Afmetingen van de raamkruk ovale knop brons antiek voor draai-kiep raam

De knop op het systeem is 78mm lang en 36mm breed. De ovale knopkruk komt ongeveer 54mm naar voren. De gaten voor de twee bouten hebben een standaard hartsafstand van 43mm en een gatgrootte van 6mm. Deze set is voor raamsystemen met een vierkant gat van 7mm. De pen van het systeem steekt 35mm in het raam wat de standaaard is. Er dient wel minimaal 40mm ruimte te zijn ten opzichte van het hart van het raamsysteem. Anders kan de knop niet volledig draaien.

Standaard wordt het systeem vastgezet met twee M5 bouten. De diepte van het draai-kiep systeem in het raam bepaalt welke lengte bout nodig is. Bij een draai-kiep raam worden meestal standaard bouten met de juiste lengte meegeleverd. Hierdoor worden er geen bouten meegeleverd bij deze kruk.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 853BA914
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product