Raamkruk voor draai kiep jaren dertig ton model blinkend nikkel met ebbenhout

Op voorraad
SKU
853BN967
€ 32,80
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Raamkruk voor draai kiep jaren dertig ton model blinkend nikkel met ebbenhout. Een jaren dertig stijl raamkruk gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen kleur en een zwart ebbenhouten tussenstuk. De blinkend nikkelen kleur heeft een gepolijst oppervlak. Hierdoor heeft deze raamsluiting een klassieke en oorspronkelijke uitstraling.

Deze raamkruk heeft dezelfde kruk als de deurkrukken uit de ton model serie. Dit raambeslag is dan ook een mooie aanvulling voor het jaren dertig stijl interieur. En kan dan ook in dezelfde ruimte gebruikt worden waar tonmodel deurkrukken en ander tonmodel beslag is gebruikt. Bij het plaatsen van kantel draai ramen wordt vaak standaard en saai raambeslag toegepast. Met deze krukken voor draai kiep / draai val ramen kunnen de ramen dan ook goede een facelift krijgen. Niet alleen in oude jaren dertig huizen of in jaren dertig stijl gebouwde nieuwe huizen is deze raamkruk een aanwinst. Met deze jaren dertig stijl raamkruk kan in principe ook elk interieur een meer klassieke en authentieke sfeer geven.

Onze draai kiep systemen zijn allen voorzien van een degelijk metalen binnenwerk (en niet met een plastic binnenwerk). Hierdoor kan de raamkruk stevig gemonteerd worden en draait deze soepel. De deurkruk valt ook diep in het systeem en wordt direct op de vierkante pen gemonteerd. Hierdoor is de speling te verwaarlozen. 

Afmetingen van  de raamkruk voor draai kiep jaren dertig

De kruk heeft een totale lengte van 110mm en is in het midden van het hout ongeveer 20mm dik. De kruk komt in totaal ongeveer 73mm naar voren. Het draai kiep systeem past op de standaard draai kiep ramen met een vierkant gat van 7mm. Nagenoeg alle standaard draai-kiep/draai-val ramen zijn voorzien van een 7mm gat. En dit systeem kan dan ook op de meeste draaikiep ramen toegepast worden. De gaten voor de twee bouten hebben een hartsafstand van 43mm en een gatgrootte van 6mm. Ook deze maten zijn standaard.

Meer informatie
Art.nr. 853BN967