Scharnier zwart 75x76mm met vaaskop egaal zwart

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2SC9544-ZL
€ 7,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Scharnier zwart 75x76mm met vaaskop egaal zwart. Een scharnier voor stompe binnendeuren met vaaskop in de kleur zwart. Dit scharnier is gemaakt van ijzer en heeft een zwarte, matte afwerking. De zwarte afwerking is in principe dekkend, maar er kan soms minimaal metaal zichtbaar zijn. Dit scharnier is niet geschikt voor buiten. Het scharnier heeft een losse pen waardoor de deur uit te nemen is.

Afmetingen van het scharnier zwart 75x76mm met vaaskop egaal zwart

Het binnendeurscharnier heeft een blad van 75mm hoog en totaal 76mm breedt. Deze maat komt overeen met de standaard 3 duims scharnier maat. Het bled van het scharnier met een maat van 76mm is per kant 32mm wat ingekapt dient te worden. Het scharnier is dus geschikt voor 40mm dikke, stompe deuren. De totale hoogte van het scharnier is ongeveer 120mm. De materiaaldikte is 2mm en de stropdikte is 10mm.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 2SC9544-ZL
Bladhoogte 76mm

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe kan ik mijn scharnieren smeren?
Door de pen van het scharnier één voor één uit te nemen (indien de pen uitneembaar is) en deze te voorzien van smeermiddel, kunt u de scharnieren smeren. Zowel de pen als het gat van het scharnier kan voorzien worden van een smeermiddel zoals een siliconen...