Staalwol 0000 zeer fijn Metalino Silverfox 175 of 450 gram

Op voorraad
SKU
0SW0912
€ 6,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Staalwol 0000 zeer fijn Metalino Silverfox 175  of 450 gram. Hoge kwaliteit staalwol van Metalino type silverfox met een fijnheid van 0000. De Silverfox 0000 staalwol is de fijnste staalwol leverbaar. Hierdoor kan deze zelfs gebruikt worden voor het reinigen van gevoeligere oppervlaktes. Door de open structuur van het staalwol hoopt het vuil niet op om te voorkomen dat het oppervlak beschadigd.

Over Metalino en Silverfox

Metalino is door zijn kwaliteit en brede toepassing zeer veel gebruikt in de industrie en profesionele verwerking van materialen. Te denken is aan de meubelindustrie, botenbouw, automobielindustrie en interieurbouw.

Toepassing van staalwol 0000 zeer fijn Metalino Silverfox

Silverfox staalwol wordt vervaardigd uit een speciale staalsoort, koolstofhoudend met hoge trekvastheid. De Metalino staalwol is langvezelig en taai. Hierdoor breekt het niet. De Silverfox staalwol is door deze eigenschappen een ideaal slijp- en polijstmiddel. Deze staalwol wordt zowel gebruikt in de industriële- en ambachtelijke bedrijven, door aannemers en schilders, alsook in de huishouding en hobbysfeer voor het bewerken, voorbewerken en het reinigen van hout, staal, steen, kunststof enz. Het Metalino Silverfox staalwol is gemaakt in Nederland.

De staalwol zit verpakt per 175 gram of 450 gram. Op de verpakking staal uitleg over de toepassing van het staalwol. Staalwol in het algemeen wordt gezien als zeer brandbaar.  De staalwol dient daardoor ook uit de buurt van vuur en kinderen gehouden worden. Probeer het staalwol voor de zekerheid uit op een niet zichtbaar deel indien mogelijk.

Meer informatie
Art.nr. 0SW0912
Kleur Blank ijzer