T-Knop massief ijzer in tinkleur 63mm

Op voorraad
SKU
6TK4048
€ 6,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

T-Knop massief ijzer in tinkleur 63mm. Een T-vormige knop gemaakt van massief gietijzer met een tinkleur. Deze knop heeft door zijn vorm een zeer goede grip om lades en deurtjes open te trekken van meubelen en keukens. Doordat deze knop stevig is gemaakt, kan de knop eventueel ook zwaardere lades aan. Door de geringe maat van het voetje is het wel belangrijk de knop op een stevige front te zetten bij zwaardere belasting. Daarnaast moet dan de volle lengte van de schroefdraad in de knop benut worden.

Afmetingen van de T-knop massief ijzer

De knop heeft een totale lengte van 63mm en is in totaal ongeveer 40mm hoog. Het vierkante T stuk is gemaakt van 13,5mm dik materiaal. De knop wordt op een vast voetje gemonteerd dat ongeveer vierkant 10mm is. In dit voetje zit een M4 draad voor de bevestiging.

De knop wordt geleverd met het benodigde M4 boutje voor montage.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 6TK4048
Kleur Metaal/ijzer grijs (tinkleur)

Veel gestelde vragen over dit product

Welke boutjes worden meegeleverd?
Standaard worden bij nagenoeg alle knoppen 25mm lange boutjes meegeleverd voor een materiaaldikte van 18-20mm. Afhankelijk van het type knop wordt er een M4x25 of een M6x25 boutje meegeleverd welke voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Bij een dikkere...