Trekbel garnituur blinkend nikkel met ronde, platte knop en ronde rozet

Op voorraad
SKU
8TB8463
€ 43,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Trekbel garnituur blinkend nikkel met ronde, platte knop en ronde rozet. Een klassieke deurbel in een blinkend nikkelen afwerking. In de jaren dertig werd veelvuldig blinkend nikkel toegepast. Deze traditionele trekbel past dan ook goed bij een jaren dertig voordeur. De bel, tuimelaars en het trekmechanisme zijn gemaakt van messing en hebben een blinkend nikkelen kleur. De veer en de bevestiging van de veer zijn gemaakt van ijzer en zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Afmetingen van de trekbel garnituur blinkend nikkel met ronde, platte knop en ronde rozet

De bel heeft een diameter van ongeveer 80mm en een totale hoogte van ongeveer 75mm. De bevestigingsplaat van de veer is 64mm lang en 18mm breed. De gaten voor de bevestiging in de tuimelaars zijn 8,3mm. De twee gaten voor de ketting zijn ongeveer 4,5mm. De trekstang heeft een dikte van ongeveer 8,2mm. De rozet voor de trekstang heeft een diameter van 37mm en komt 6mm naar voren. De knop heeft een diameter van 38mm en komt 39mm naar voren.

Een tekening hoe de bel op te hangen is meegeleverd. De tuimelaars en het trekmechanisme kunnen verbonden worden met touw of een ketting.

De tuimelaars kunnen op verschillende manieren aan de muur of deurpost gemonteerd worden en daarom zijn deze bevestigingsmaterialen niet meegeleverd. De schroefjes voor het bevestigen van het ronde plaatje worden wel meegeleverd in de bijpassende kleur.

Meer informatie
Art.nr. 8TB8463
Kleur Blinkend Nikkel