Trekbel roestkleur ronde, puntige knop met sierrozet

Op voorraad
SKU
8BO2563-punt-RL
€ 45,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Trekbel roestkleurige ronde, puntige knop - De bel en de tuimelaars zijn gemaakt van massief messing en hebben een brons antieke kleur. De tuimelaars op de foto hebben een messing kleur, echter worden ze geleverd in de brons antieke kleur. Het trekmechanisme (de knop en de rozet) zijn gemaakt van gietijzer en hebben een natuurlijke roestkleur. De roestkleur is een natuurlijke roestafwerking welke buiten verder zal roesten (dit is tegen te gaan door de knop en rozet te behandelen of te onderhouden). De veer en de bevestiging van de veer zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Een tekening hoe de bel op te hangen is meegeleverd. De tuimelaars en het trekmechanisme kunnen verbonden worden met touw of een ketting.

De tuimelaars kunnen op verschillende manieren aan de muur of deurpost gemonteerd worden en daarom zijn deze bevestigingsmaterialen niet meegeleverd. De schroefjes voor het bevestigen van het ronde plaatje worden wel meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8BO2563-punt-RL
Kleur Roest

Veel gestelde vragen over dit product

Wordt de bel helemaal compleet geleverd of moeten er nog onderdelen toegevoegd worden?
De bel wordt compleet geleverd met de op de productpagnia afgebeelde onderdelen en zonder een eventuele ketting en ook zonder montagesteunen voor de tuimelaars. De montage van de tuimelaars is afhankelijk van de situatie: in sommige gevallen zijn ...
Hoe lang is de stang van de trekbel.
De stang van de trekbel is 250mm lang zonder de knop meegerekend. Deze lengte is met name bedoeld voor montage in het kozijn.