WC slot overslag vrij-bezet Geborsteld nikkel - haak/recht

Op voorraad
SKU
8WC8662-recht
€ 34,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

WC slot overslag vrij-bezet Geborsteld nikkel - haak/recht. Een WC-sluiting van massief messing met een geborsteld nikkelen afwerking. Deze jaren '30 sluiting kan worden gebruikt voor stompe deuren die naar binnen opengaan. De sluiting kan ook in een badkamer toegepast worden en is zowel links als rechts te gebruiken. Het WC slot werd oorspronkelijk los boven de deurkruk geplaatst waarbij de overslag de deur op slot zet. De pen kan door een gat in de deur zonder slot geplaatst worden waarbij de pen door de deur alleen het vrij/bezet plaatje laat draaien.

Afmetingen van het WC slot overslag vrij-bezet Geborsteld nikkel - haak/recht

De achterplaat van de overslag is 70mm breed en 50mm hoog. Het vrij bezet gedeelte heeft een diameter van 60mm en een totale hoogte van 80mm. De WC sluiting met toiletoverslag wordt geleverd met de benodigde schroefjes in nikkel. En ook zit er een vrij bezet plaatje, een aanslag/sluithaak en pen van 8mm bij de set.

Deze WC sluiting is eventueel ook geschikt om te gebruiken met een WC slot in de deur. Dit slot dient dan echter wel 180 graden te kunnen draaien. En daarnaast moet er voldoende afstand te zijn tussen de deurkruk zodat de overslag er niet tegenaan komt. Er is dan minimaal 60mm vanaf het hart van het WC gat nodig. Dit is meestal niet het geval bij standaard vaste WC sloten.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8WC8662-recht
Kleur Geborsteld nikkel

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product