WC sluiting overslag vrij-bezet blinkend nikkel - inlaat/bocht

Op voorraad
SKU
8WC6462-BN
€ 34,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

WC sluiting overslag vrij-bezet blinkend nikkel - inlaat/bocht. WC-sluiting of badkamersluiting van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking. Deze jaren '30 sluiting kan worden gebruikt voor wc-deuren of badkamerdeuren die naar buiten opengaan en is zowel links als rechts te gebruiken.

De achterplaat van de overslag is 70mm breed en 50mm hoog. Het vrij bezet gedeelte heeft een diameter van 60mm en een totale hoogte van 80mm.

De WC sluiting met toiletoverslag wordt geleverd met de benodigde schroefjes, een vrij bezet plaatje, inlaat plaatje en pen van 8mm.

Toepassing WC sluiting overslag vrij-bezet

Deze WC sluiting of badkamersluiting werd oorspronkelijk los boven de deurkruk geplaatst waarbij de overslag de deur op slot zet. De pen kan door een gat in de deur zonder slot geplaatst worden waarbij de pen door de deur alleen het vrij/bezet plaatje laat draaien.

Deze WC sluiting is eventueel ook geschikt om te gebruiken met een WC slot in de deur. Dit slot dient echter wel 180 graden te kunnen draaien en voldoende afstand te hebben van de deurkruk. Een minimale afstand is nodig zodat de overslag niet tegen de deurkruk aan komt. De afstand moet minimaal 60mm vanaf het hart van het WC gat zijn; meestal is dit niet het geval bij standaard, vaste WC sloten.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8WC6462-BN
Kleur Blinkend Nikkel

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product